Банер
  • Корк, Ирландия

  • Корк, Ирландия

  • Римини, Италия

  • Римини, Италия

  • Портсмут, Великобритания

В момента има 4 посетителя в сайта

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес95
mod_vvisit_counterВчера173
mod_vvisit_counterТази седмица1454
mod_vvisit_counterТози месец4377
mod_vvisit_counterВсичко783626

Подбор на ползватели

Класиранe за допълване на група по Еразъм+

logosbeneficaireserasmusleft bg

 

 

 

Класиранe за допълване на група при подбора на ползватели /учeници/
от СПГ "Алеко Константинов" по проект 2019-1-BG01-KA116-062136 „Европейски стандарти за качество на професионалното образование” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1 "Образователна мобилност за граждани", Сектор "Професионално образование и обучение", Професионално направление „Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг” - 1-ва група

Класирането може да видите ТУК.

ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТИ ЗА КАЧЕСТВО НА ПРОФЕСИОНАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ

Обява за допълване на група по Еразъм+

logosbeneficaireserasmusleft bg

 

 

 

ОБЯВА ЗА ПОДБОР НА ПОЛЗВАТЕЛИ
ЗА ДОПЪЛВАНЕ НА ГРУПА
по проект 2019-1-BG01-KA116-062136
„Европейски стандарти за качество на професионалното образование”
по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1 "Образователна мобилност за граждани", Сектор "Професионално образование и обучение",
Професия „Ресторантьор” – I-ва група


Уважаеми ученици от XIб за 2021/2022 учебна година с класен ръководител Ивелина Енчева и от XIIб за 2021/2022 учебна година с класен ръководител Митко Бялков, професия „Ресторантьор“, СПГ "Алеко Константинов" – Свищов обявява прием на заявления за попълване на група по проект „Европейски стандарти за качество на професионалното образование”.  

Проектът предвижда мобилност на група от 10 ученици и един придружаващ учител с продължителност три седмици, която ще се проведе в периода септември-октомври 2021 г. в гр. Корк, Ирландия с партньор: ETN Training Vision Ireland.
Желаещите за включване в мобилността ученици, следва да подадат заявление до Директора и Комисията за подбор на участници в мобилността (КПУМ) при СПГ "Алеко Константинов" – Свищов.

Право на участие имат ученици от XIб и XIIб клас  - професия „Ресторантьор” в СПГ "Алеко Константинов" – Свищов независимо дали са участвали в друга мобилност по програма Еразъм+.

ЗАЯВЛЕНИЕ за участие можете да подадете чрез акаунта си в @edu.mon.bg на този ЛИНК.
Крайният срок за подаване на заявления е 23 август 2021 г.
Резултатите ще бъдат обявени в края на месец август 2021 г.

ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТИ ЗА КАЧЕСТВО НА ПРОФЕСИОНАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ

Окончателно класиране за готвачите по проект „Европейски стандарти за качество на професионалното образование” по програма „Еразъм+” (1 гр.)

logosbeneficaireserasmusleft bg

 

 

 

 Окончателно класиранe при подбора на ползватели - ученици, обучаващи се в професионално направление „Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг”, професия „Готвач” - XIб (1 гр) по проект 2019-1-BG01-KA116-062136 „Европейски стандарти за качество на професионалното образование” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1 "Образователна мобилност за граждани", Сектор "Професионално образование и обучение" - 1-ва група.

erasmus-2018-1

 

След приключване на предварителните подготовки (езикова, професионална и културна) Комисията за подбор на участници в мобилността (КПУМ) изготви класиране като излъчи 10 участници и 3 резерви за мобилността, която ще се проведе в гр. Корк, Ирландия, където учениците ще проведат триседмична производствена практика в заведения да обществено хранене и ресторанти.

Подробни данни от първо и междинно класиране, формиращи окончателното класиране, може да видите ТУК.

Окончателното класирането може да видите ТУК.

Честито на класираните!

КПУМ


Окончателно класиране за моделиерите по проект „Европейски стандарти за качество на професионалното образование” по програма „Еразъм+” (2 гр.)


 

 

Окончателно класиранe при подбора на ползватели - ученици, обучаващи се в професионално направление „Производствени технологии - текстил, облекло, обувки и кожи“, професия „Моделиер-технолог на облекло” - Xа и професия „Оператор в производството на облекло” - XIа (2 гр) по проект 2019-1-BG01-KA116-062136 „Европейски стандарти за качество на професионалното образование” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1 "Образователна мобилност за граждани", Сектор "Професионално образование и обучение" - 2-ра група.

e-teachers-2019

След приключване на предварителните подготовки (езикова, професионална и културна) Комисията за подбор на участници в мобилността (КПУМ) изготви класиране като излъчи 7 участници и 3 резерви за мобилността, която ще се проведе в гр. Римини, Италия, където учениците ще проведат триседмична производствена практика в текстилни предприятия и модни компании през месец март. В рамките на проекта подготовката на учениците приключи с посещение на текстилното предприятие "Петров Текстил" ООД в гр. Велико Търново, където те имаха възможност да се запознаят с високотехнологичното производство на дамска конфекция.

moda-2gr

Класирането с резултатите от проведените предварителни подготовки може да видите ТУК.

Честито на класираните!

КПУМ

 

Окончателно класиране за учители по проект „Европейски стандарти за качество на професионалното образование” по програма „Еразъм+”


 

 

Окончателно класиранe при подбора на ползватели - учители

по проект 2019-1-BG01-KA116-062136 „Европейски стандарти за качество на професионалното образование” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1 "Образователна мобилност за граждани", Сектор "Професионално образование и обучение" - 3 група.

 

 

Име, презиме, фамилия

 

Бал

 

1.

инж. Веска Симеонова Николова

33,00

2.

Еленка Асенова Николаева

32,00

3.

Цветелина Иванова Петкова

29,00

4.

инж. Зорница Ангелова Минчева

28,60

5.

инж. Пламен Йорданов Енчев

28,00

6.

Станка Минчева Койнова

25,40

7.

инж. Анета Владимирова Тодорова

25,40

8.

Даниела Иванова Минзилева

25,40

Резерви:

1.

инж. Ценка Йорданова Петкова

24,00

2.

Сребрина Йовкова Лилова

23,80

3.

инж. Татяна Любомирова Василева

19,30

 

Подробна таблица с резултатите от проведените предварителни подготовки и класирането може да видите ТУК.

Честито на класираните!

КПУМ

 

Още статии...

Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия. Този Web сайт отразява само личните виждания на неговия автор и от Комисията не може да бъде търсена отговорност за използването на съдържащата се в него информация. Web сайтът е създаден по проект 2019-1-BG01-КА116-062136 "Европейски стандарти за качество на професионалното образование", проект 2020-1-BG01-KA116-078533 „Европейска мобилност за инвестиция в бъдещето” и проект 2021-1-BG01-KA111-VET-000011118 „Европейска мобилност за професионално обучение” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”, Сектор "Професионално образование и обучение". Инициатор на проекта е Свищовска професионална гимназия "Алеко Константинов" – Свищов.